Indmeldelse som medlem i Børnehaveklasseforeningen.
Vælg menupunktet "Indmeldelse" i menuen til højre for at melde dig ind online.

Medlemskabet er for børnehaveklasseledere og andre med interesser med  for skolestarten.
Medlemskabet giver ret til deltagelse i kredsarrangementer og rabat ved deltagelse på Skolestartskonferencen.

Du er først registreret som indmeldt, når du har indbetalt 397 kr. på konto: 0400 4017317488.

Derefter vil du modtage en mail med Børnehaveklassenforeningens vedtægter.

Medlemskabet, der inkluderer 6 numre af fagbladet Skolestart, koster kr. 397,- halvårligt.
Medlemskab for pensionister, der inkluderer 6 numre af fagbladet Skolestart, koster 198,- halvårligt.

Beløbet er fradragsberettiget på selvangivelsen, og vil blive indberettet til Skat ved årets slutning, såfrem du har opgivet dit cpr-nr. på indmeldelsesblanketten.

HUSK! Du skal selv tilmelde betalingen til PBS i netbank/bank.
Medlemmer og abonnementer som ikke er tilmeldt PBS vil blive pålagt en gebyr på 25 kr (gælder dog ikke EAN medlemsskab)

Indmeldelse som abonnement på bladet Skolestart.
Vælg menupunktet "abonnement" i menuen til højre for at melde dig ind online

Abonnementet, henvender sig til skoler, institioner og andre instanser. Det inkluderer 6 numre af fagbladet Skolestart.
Dette koster 420 kr. årligt. Husk at opgive EAN nr. ved indmeldelsen.

Foreningens adresse
Vesterlundvej 107, Nymindegab